Γιατί ξεφόρτωνε Πάνες και Μωρομάντηλα το άσπρο φορτηγάκι στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και το ξέσπασμα Μαρινάκη σε άπταιστα…γαλλικά

by on 2 December 2022

Ως γνωστόν ο Μπίτζιος ήταν επικεφαλής του Libra Group του Λογοθέτη στην Ελλάδα. Ήταν δεξί του χέρι. Από τα δικαστικά έγγραφα σε Λονδίνο και Κύπρο προκύπτει ότι ήταν μουσαντένια η αγωγή του Λογοθέτη εναντίον του.

Το όνομά του έγινε ευρέως γνωστό αυτή την περίοδο με την εταιρεία Intellexa A.E., που διαθέτει το λογισμικό κατασκοπείας Predator.

Ο Μαρινάκης μέσω των “Παραπολιτικών” αποκαλύπτει στοιχεία για τα… έργα και ήμερες του Φέλιξ ( Ποιος είναι ο Φέλιξ Μπίτζιος: Το Predator, τα πολυτελή σπίτια, τα ακριβά αυτοκίνητα και το low profile στην κοσμική ζωή) αποφεύγοντας σαν τον διάολο το λιβάνι να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο αφεντικό του Φέλιξ τον Λογοθέτη !

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε ότι ένα άσπρο φορτηγάκι ξεφόρτωνε Πάνες και Μωρομάντηλα στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών άστραψε και βρόντηξε με τις Παναγίες να ακούγονται στην άλλη πλευρά του λιμανιού !

Μέρα μεσημέρι να ξεφορτώνονται οι πάνες ;

Μαλάκες, χαράματα δεν μπορούσε να γίνει η δουλειά ;

Η καλή Μελίνα, η πρόεδρος, φρόντισε να εφοδιαστούν τα μέλη με Πάνες και Μωρομάντηλα ένεκεν ότι τα κινητά τους (και τα δορυφορικά;) ήταν… μολυσμένα με Predator.

Υ.Γ 1 Έμαθα ότι ο Μαρινάκης δεν δέχθηκε να παραλάβει τις πάνες και τα Μωρομάντηλα. Τα εφοδιάστηκε μόνος του…

Υ.Γ 2 Μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφει ο lobbystas μπας και τον διαβάσει κανείς. Αποδεδειγμένα ρεπορτάζ έχουν τα σοβαρά μαγαζιά, έντυπα και site,όπου μαθαίνουμε την αλήθεια και μόνο….

Συνεχίζεται