ΓΙΑΝΝΗ (ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ) Ο LOBBYSTAS.GR ΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ…

by on 3 December 2013

Του “Αλιέως”

διαβάζω Γιάννη μου στα ΄΄σκληρό-δεξιά΄΄ blogs, ότι

συνεχίζεται ο αναβρασμός στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την φαεινή ιδέα που κάποιοι έχουν να προωθήσουν τον Γ.Στουρνάρα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ήδη υπάρχουν οι γνωστές αντιδράσεις του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καρμανλή, και σειρά έχουν οι βουλευτές. Ο «καραμανλικός» βουλευτής Γιώργος Βλάχος επέκρινε τον υπουργό Οικονομικών

Σε δηλώσεις του στον Alpha 9.89, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε αρχικά την φημολογία που επικρατεί λέγοντας πως «ο Καραμανλής ούτε τελεσίγραφα στέλνει, ούτε απειλές», ενώ στη συνέχεια επέκρινε τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας: «Ο Στουρνάρας όταν μας συναντά θυμίζει ότι είναι σοσιαλδημοκράτης, πώς μπορεί να βρεθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;», στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα πως διαφωνεί και αυτός με την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας και αμφισβήτησης προς τον Γιάννη Στουρνάρα, στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς βουλευτές όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη, έχουν φανεί επικριτικοί απέναντι στους χειρισμούς του.

αυτά τα ολίγα, υποθέτοντας από «ποια» πλευρά κινδυνεύεις περισσότερο.

Όχι από την Ντόρα βέβαια, για την οποία- εάν εσύ διορισθείς στο Επικρατείας- «κλειδώνει» την υποψηφιότητα της Επιτρόπου με την στήριξη και των γερμανών του ΕΛΚ.

 ο lobbystas.gr προηγείται…

Υ.Γ. (29/5/13) Έχεις μπλέξει Γιάννη μου και πολύ φοβούμαι πως  για να μην έχεις μπλεξίματα θα πρέπει να αποδεχτείς την πρόταση του Αντ. Σαμαρά να τεθείς επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επόμενες εκλογές, ακόμη και στις ευρω-εκλογές.

(ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ …)