ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΤΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !

by on 31 October 2017

Του Νίκου Πάσχου

Σε είχα για πιο ξύπνιο παλληκάρι !

Η  MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ   κατ’ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και της από 30.10.2017 απόφασης του Δ. Σ της εταιρίας γνωστοποιεί ότι

Προτίθεται να προβεί σε πώληση 122.000 ιδίων μετοχών ήτοι ποσοστό 0.98% του μετοχικού κεφαλαίου της με κατώτατη τιμή πώλησης 4,25€ .Η πώληση των εν λόγω μετοχών θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού  διαστήματος από 31.10.2017 έως 01.11.2017

Το χαρτί έκλεισε στα  4,30 με πτώση  -1,38% και συνολικό όγκο 330 τεμάχια !!!

Με την ανακοίνωση σου, μας λες ότι από θα πουλήσεις 122.000 μετοχές με  κατώτατη τιμή πώλησης 4,25€

Από 31.10.2017 έως 01.11.2017

Που σημαίνει ότι με τον μέσο όρο του συνολικού όγκου, των τριών τελευταίων μηνών σου βαζω, θα χρειαστείς πολλές δεκαετίες για να πουλήσεις και στο πλαφόν που έχεις κλειδώσει!

Ουδείς αγοράζει στην αγορά το χαρτί, παρά μόνο εσύ, σχεδόν σε καθημερινή βάση, βάση των επίσημων γνωστοποιήσεων που ανακοινώνεις !

Με λίγα λόγια αγοράζεις ανεβάζεις την τιμή μόνος σου και μετά κλειδώνεις τα 4,25 και μας λες ότι θα πουλήσεις όλα αυτά που μάζεψες από κάτω.

Ταυτόχρονα μεταβιβάζεις εξωχρηματιστηριακά μετοχές, σε φίλους, γνωστούς και επιχειρησιακά στελέχη της εταιρίας σου…

Όλο αυτό αν το έκανες σε χρηματιστήρια της Αφρικής δλδ στην Angola (Angolan Debt and Stock Exchange – Bodiva), στη Ghana  (Ghana Stock Exchange), στο  Sudan (Khartoum Stock Exchange), στο Lesotho (Maseru Securities Exchange)  δεν θα είχαν προλάβει οι εποπτικές αρχές να σε συλλάβουν για θα είχαν προλάβει τα λιοντάρια και θα σε είχαν φάει ζωντανό !!!  

Είμαι πεπεισμένος δε, ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου, όχι την χρηματιστηριακή νομοθεσία αλλά αλλά ούτε καν τον 2190 ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ  

Κανονικός τενεκές !

Ειδάλλως δεν θα έκανες τέτοιες χοντράδες που τιμωρούνται με βαριές ποινές και μεγάλα πρόστιμα.

Σου συνιστώ δε να κάνεις ένα μεγάλο πακέτο – δώρο με “Ρεβανί Βέροιας Χοχλιουρου” (από το 1886 παρακαλώ) και να το στείλεις στο Χαραλάμπη και στα υπόλοιπα σαΐνια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Υ.Γ. Που είναι εκείνες οι εποχές Καματάκη που γύρναγες τα χαρτιά μέσα στην αγορά από τις χρηματιστηριακές με δωράκια και bonus !  

Συνεχίζεται…