ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ !!! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΔΩΣΕ…

by on 26 January 2016

Δεν είναι σε θέση να διατυπώσει πρόβλεψη για το πότε θα αρθούν τα capital controls ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας…..

Ωχ Παναγία μου, ωχ….

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ο κεντρικός τραπεζίτης υπογράμμισε ότι η άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων εξαρτάται από τις εξελίξεις το 2016…..

Ωχ Παναγία μου ωχ….

Όπως είπε για να υπάρξει χαλάρωση στα μέτρα που ισχύουν σήμερα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τους μηχανισμούς της ΕΚΤ….

Πριν τον Σεπτέμβρη Γιάννη μου;

«Η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος πρέπει να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα για να επιστρέψει η οικονομία σε ανάπτυξη στο δεύτερο εξάμηνο του έτους» σημείωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Η επιτυχής ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης είναι αποφασιστικής σημασίας για τη σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας στο δεύτερο εξάμηνο του 2016», ανέφερε, ενώ σημείωσε «ότι η ελληνική οικονομία εκτιμάται ότι συρρικνώθηκε κατά 0,2% πέρυσι και ότι θα παραμείνει σε ύφεση τουλάχιστον στο πρώτο εξάμηνο του 2016 λόγω της μεταφερόμενης αρνητικής επίδρασης από το 2015».

Είπε και άλλα ο Γιάννης όπως μας ενημερώνει ο Μάρκου Αγης από το «Βήμα».

Καλύτερα όπως να μην επεκταθούμε….

Άστα σου λέω….

ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ !!!

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΔΩΣΕ…

Συνεχίζεται…