ΓΙΑΝΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. θα σε γράψει η ιστορία με … μεγάλα γράμματα.

by on 20 December 2013

Διάβασα την ανακοίνωση και πραγματικά συγκινήθηκα. Συγκρατήθηκα και δεν έβαλα τα κλάματα. Για υποτροφίες έγραψαν τα media. Σωστά. Τρεις ολόκληρες μέρες στο Φοίνιξ της Αριζόνας ! Όχι μια αλλά τρεις ! Είναι να μην σε γράψει η ιστορία με … μεγάλα γράμματα; Είναι να μην σε πιάνουν τα κλάματα όταν η επίσημη ανακοίνωση ξεκινά με το … Η Γιάννα;  

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton Global Initiative University, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της συμμετοχής Ελλήνων φοιτητών σε ενέργειες κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης, αλλά και επιχειρηματικότητας, στηρίζει για δεύτερη φέτος χρονιά μέχρι 25 συμμετοχές σε πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης για το 2014. To CGIU 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Phoenix της Arizona στις 21-23 Μαρτίου 2014. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο τελευταίο έτος σπουδών τους ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο (όχι επίπεδο διδακτορικού) σε Ελληνικά ΑΕΙ ή ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται στην συνέχεια και με πλήρη λειτουργική γνώση Αγγλικών (καθώς οι εργασίες του Προγράμματος είναι στα Αγγλικά).

Υ.Γ. Επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια και έχω … χρόνια να κάνω το ρεπορτάζ, πως είναι οι σχέσεις σου με την Εμμανουέλλα; Μιλάτε ή έχετε τσακωθεί; Θυμάμαι ότι ποτέ δεν σου έδωσε complimentary. Πάντα σε χρέωνε. Εντάξει, σου έκανε όμως μεγάλη έκπτωση. 50%. Ότι ήθελες από το στόλο της HERTZ το είχες. Εσύ έβγαζες κακία τότε που πήγαινε στο Γκιπρόν για relax, μαζί με τις επώνυμες κυρίες του Κεφαλαρίου. Πως τις έλεγες; (Δεν θυμάμαι είχες πάει και εσύ περαστική;)