ΒΙΑΖΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ…

by on 13 July 2016

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι πατέρας μαζί με τον εραστή του βίαζαν κατ΄εξακολούθηση το 12χρονο γιο του πρώτου, που μάλιστα φέρεται να πάσχει και από νοητική υστέρηση…

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Ναυπλίου, μετά τη σύλληψή τους χθες ύστερα από καταγγελία για ασέλγεια σε ένα 12χρονο ανήλικο παιδί.

Οι δύο άνδρες που διαμένουν μαζί συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου παιδιού.

Ο 12χρονος, που μένει με την μητέρα του στην Αττική, είχε φύγει για να περάσει με τον πατέρα του κάποιες ημέρες των διακοπών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα θορυβήθηκε ύστερα από τηλεφώνημα του παιδιού που της ζήτησε να έρθει αμέσως να το πάρει πίσω στην Αθήνα.

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις φέρονται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του 12χρονου για το βιασμό του.

Η κατάθεση των δύο κατηγορούμενων ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και διήρκησε μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ο 35χρονος φίλος του πατέρα οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικους όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την σοβαρή υπόθεση θα ανακοινωθούν από την αστυνομία καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει του Τμήμα Ανηλίκων και θύματα και θήτες προστατεύονται μέχρι την απόφαση του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση στοιχείων.

imeisia