ΒΑΡΔΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ !

by on 3 December 2019

Γνωρίζεις ότι το lobbystas τρέφει σεβασμό προς το πρόσωπο σου χωρίς να του «απαγορεύει» να βρίσκεται δημοσιογραφικά απέναντι σου, με ρεπορτάζ, έρευνες, σχόλια και αναλύσεις, που ουδείς άλλος «μπορεί» να ακολουθήσει  την «περπατησιά» μου για ευνόητους λογούς. Έτσι στην 9χρονη πορεία του lobbystas ψάχνοντας κάποιος το «δημόσιο αρχείο» που είναι αναρτημένο, θα βρει αναρτήσεις που σε αφορούν στο επιχειρείν σου που τσακίσουν κόκκαλα ! Ένας να το αμφισβητήσει ; Υπάρχει ;

Πάμε τώρα στα καθ” ημάς

Στις 2 Απριλίου του τρέχοντος ρωτούσα “ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ ;”  

Ήμουν σαφής σε αυτά που έλεγα και όποιος μπορεί να «διαβάζει» και παραπέρα, κατάλαβε και αυτά τα «παραπέρα» που δεν έγραψα !

Πέρασαν 8 μήνες  – μεταξύ άλλων για να ξεχαστεί η επισήμανση μου – και την Τρίτη 19 του τρέχοντος υπήρξε νέα «Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα»

Ο  Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης – Αντιπρόεδρος, ΕΠΑΝΗΡΘΕ ως ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ Μέλος.

Με λίγα λόγια δόθηκε η απάντηση στο ερώτημα μου

Δεν θα μπω στην ουσία ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι της υπόθεσης, αλλά σε αυτό που προκάλεσε την αντίδραση σου σε αυτό που σου επεσήμανα

Κατάλαβες τι σου είπα και επανήρθες κρίνοντας ότι η δίκη μου παρέμβαση ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ 1.000% και τίποτα άλλο !  

Σε ευχαριστώ λοιπόν θερμά που με σέβεσαι «ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ» και «μεγαλόκαρδα» πήρες την απόφαση σου και που για κάποιους… καλόπιστους θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ήμουν αυτός που σου υπέδειξα !

Συνεχίζεται