ΒΑΓΓΕΛΑ, ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ !

by on 25 June 2019

Την ελπίδα να υπάρξει πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές και να συνεχίσει η Ελλάδα και να επανέρχεται στην κανονικότητα εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μυτιληναίος, Ευάγγελος Μυτιληναίος, μιλώντας σήμερα (24/6) στην γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Απαντώντας δε σε ερωτήσεις των μετόχων δήλωσε αισιόδοξος για αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας μέχρι το τέλος του 2019  και επαναφορά της χώρας σε επενδυτική βαθμίδα ενώ ως προς το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της εταιρίας τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα καθώς όσο η κανονικότητα επιστρέφει τόσο το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται…

 Προσπαθώ κάθε φορά που βλέπω δηλώσεις σου να μην μπαίνω στο πειρασμό να τις σχολιάσω. Όμως πραγματικά γίνεσαι προκλητικός ! Προκαλείς όλους εμάς και αναρωτιέμαι, αν ο εαυτός σου, τον χρόνο που μένεις μόνος μαζί του και ηρεμείς, τακτοποιώντας την σκέψη σου, τι του λες πραγματικά !

Πάμε στην ουσία..

Μιλάς για πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές όταν ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ δεν πρόκειται να «ΔΕΙ» Ελλάδα μέχρι την εκλογή νέου προέδρου !

Επειδή όμως είσαι πονηρός – και δεν λέω ότι το λες πούστικα  – μέχρι χθες υμνούσες τον Σύριζα, τώρα μας λες πολιτική σταθερότητα δλδ δαγκωτό στο Κούλη για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ για να έχουμε πολιτική σταθερότητα !!!

Για αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας μέχρι το τέλος του 2019

Όπως τότε που μας έλεγες ότι η Ελλάδα θα μπει στο QE !!!

Το παραμυθάκι «Mitsotakis trade» του ΧΑ σαφώς και σε βολεύει !

Όταν κλείσει το 19 χωρίς καμία αναβάθμιση της οικονομίας, τότε θα μας λες για την… κλιματική αλλαγή.

Δεν θα σου αναλύσω τεκμηριωμένα για ποιο λόγο δεν υφίσταται θέμα αναβάθμισης.

Επειδή έχεις μυαλουδάκι καταλαβαίνεις γιατί !

Ως προς το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της εταιρίας λες ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα !

Πόσους μήνες διαπραγματεύεσαι για αυτή την ιστορία θα μας πεις ;

Να ανοίξω το στοματάκι μου, με λεπτομέρειες και γιατί και που έχει κολλήσει το θέμα της μεταφοράς ;

 Αφού επιστρέφει η κανονικότητα όπως μας λες, ενημέρωσε τους επενδυτές πως ελέγχεις την εταιρία, με ποιες offshore και σε ποια χώρα ;;;

Μεγάλε πατριώτη… (και εσύ)

Συνεχίζεται