ΑΧ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΑΧ. ΓΙΑΤΙ;

by on 30 April 2013

Στην προσφορά του εφοπλιστικού κόσμου της χώρας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς στη διάρκεια της τελετής παράδοσης της δωρεάς δύο περιπολικών σκαφών, ειδικών επιχειρήσεων, προς το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, αξίας 700.000 ευρώπριν λίγες μέρες.


Αναρωτιέμαι εάν τέτοιες εποχές οι “λεζάντες” των εφοπλιστών εξυπηρετούν την «εικόνα» σου Αντώνη και την κοινωνία ή τα άμεσα συμφέροντα  που παντελωνιάζουν οι εφοπλιστές.


Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος όσον αφορά την δωρεά των δυο σκαφών στο λιμενικό έχω να σου πω, ότι μόνο με το πρόστιμο των 500.000 ευρώ και κάτι που έχει επιβληθεί στην Carrefour, επειδή οι γάλλοι τάιζαν σαβούρες τους έλληνες, θα μπορούσες να πάρεις τα δυο σκάφη και να «δώσεις τα ρέστα σου» σε αυτούς που πουλάνε παραμύθια και τα βαφτίζουν πολιτική. 

Παρά ταύτα εσύ ακούς αυτούς που σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα και «διαφημίζεις» τις δήθεν συμφωνίες με τις πολυεθνικές, εκ των οποίων σχεδόν όλες έχουν τιμωρηθεί με μεγάλα πρόστιμα για τις λαμογιές που κάνουν στο τόπο και δεν εισπράττεται ούτε μισό σεντς

 Να πληρώσουν πρώτα Αντώνη και μετά να τους δεχτείς. Να δείξεις ότι όλοι τους πρέπει να συμμορφωθούν. Όπως το κάνουν παντού. Από την μια άκρη του κόσμου έως την άλλη.


Άραγε πως θα εισπραχτούν Αντώνη μου τα πρόστιμα όταν αυτά τα καρτέλ συζητούν με τον πρωθυπουργό


της χώρας; Ποιος θα πάει να τα εισπράξει; Και στο τέλος ποια αρχή θα συνεχίσει να ασχολείται σοβαρά όταν βλέπει εσένα μαζί τους και τα πρόστιμα να βρίσκονται κρυμμένα στα συρτάρια;
Αχ Αντώνη μου αχ. Γιατί;