ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ…

by on 12 Δεκεμβρίου 2013

Αφιερωμένο εξαιρετικά στα MEGAλα ΜΜΕ, που μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας παρουσίαζαν το AGC-  τον ένα από τους τρεις διεκδικητές του Αστέρα- aναφέροντας το ΜΟΝΟΝ ως αραβικών συμεφρόντων.

To ποιοί ΄΄κρύβονταν΄΄ εν τέλει πίσω από τον…φερετζέ του AGC (καμιά 15 funds σουνιτικών χωρών του κόλπου, αλλά κυρίως η τουρκικών συμφερόντων DOGUS, που στην Ελλάδα κάνει business με τις εταιρείες του Λάτση *) αναδύθηκε στη συνέχεια. Ο τουρκικός δάκτυλος αναδείχθηκε σχεδόν αποκλειστικά από B- Channels, blogs, sites κ.λ.π

αναπαράγουμε ενδεικτικά τίτλους τουρκικών εφημερίδων…

Πανηγυρίζουν  οι τουρκικές εφημερίδες για την  αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα στη Βουλιαγμένη από κονσόρτσιουμ στο οποίο ηγετική θέση με 15% έχει η εταιρεία Dogus του Τούρκου επιχειρηματία Φ.Σαχένκ, ο οποίος έχει αγοράσει και άλλα τέσσερα ελληνικά ιδιωτικά λιμάνια. Οι Τούρκοι γράφουν άρθρα εξυμνώντας τον Φ.Σαχένκ και μιλώντας ακόμα και για «απόβαση στην Βουλιαγμένη»

 ΟΙ κυριότεροι τίτλοι

 Η Vatan,έχει  τίτλο «Δεύτερη απόβαση του Σαχένκ στην Ελλάδα»

 Η Turkiye έχει  τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς αγόρασε χερσόνησο στην Αθήνα».

 Η Takvim γράφει ότι «Ο Σαχένκ αγάπησε πολύ τη γείτονα».

 Η Star έχει  τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς προσδοκά να αγοράσει μαζί με τους Άραβες το κόσμημα της Αθήνας».

 Η Sabah έχει  τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς εταίρος στον Αστέρα».

 Η Milliyet έχει  τίτλο «Ο Σαχένκ βρήκε τον παράδεισο στη γείτονα».

Ας δούμε και μερικές χαρακτηριστικές αναφορές:

Η Sozcu γράφει ότι το υψηλότερο ποσό στο διαγωνισμό για την τουριστική εγκατάσταση του ΑΣΤΕΡΑ, που είναι η κόρη οφθαλμού του ελληνικού τουρισμού, έδωσε με 400 εκατ. ο όμιλος AGC. Στον εν λόγω όμιλο, παράλληλα με τον όμιλο Ντογούς του Σαχένκ, λαμβάνουν μέρος εταιρείες από το Αμπού Ντάμπι, το Κουβέιτ και το Κατάρ. Στη χερσόνησο, που είναι 305.000 τετραγωνικά, υπάρχουν 3 ξενοδοχεία, εκ των οποίων το ένα υπό κατασκευή. Το κονσόρτσιουμ, που κέρδισε στο διαγωνισμό, σχεδιάζει να κατασκευάσει νέες μονοκατοικίες στη χερσόνησο.

Η Vatan,  αναφέρει ότι ο όμιλος Ντογούς μαζί με τους Άραβες εταίρους του  θα μετατρέψει τα ξενοδοχεία της χερσονήσου σε έξι αστέρων και θα μεγαλώσει τη μαρίνα.

Στο δημοσίευμα γράφει ότι ο όμιλος Ντογούς αγόρασε την πιο σημαντική τουριστική εγκατάσταση της Ελλάδας, που βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Turkiye γράφει  ότι ο όμιλος Ντογούς, γίνεται ιδιοκτήτης ενός μέρους της χερσονήσου, που θεωρείται το πιο «μεγαλειώδες» κομμάτι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα.

  για την αναπαραγωγή από το defencenet.gr

 (*) είδατε σε κάποιο από τα MEGAλα ΜΜΕ ή τα συστημικά κέντρα πολλώ δε μάλλον από το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα οποιαδήποτε αναφορά στις σχέσεις Σαχέντ- Ερντογάν ή την κ/ξ με τον Λάτση;

Αλλο τόσο είδα και ΄γω.

(παρά) στρατιωτικός.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »