ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο 65χρονος ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

by on 27 Ιουνίου 2018

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 65χρονος Χανιώτης που σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, Κώστα Καντιδάκη τον περασμένο Απρίλιο στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας.

Ο 65χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Κυριακής.

Το φονικό είχε γίνει με καραμπίνα το απόγευμα της Τρίτης 10 Απριλίου. Ο 65χρονος είχε στήσει καρτέρι στον αδελφό του έξω απο το σπίτι του και όταν τον είδε τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος όταν είχε μεταφερθεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας, είχε πει για την πράξη του ότι «ήταν η κακιά στιγμή» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Ο δράστης φέρεται να προχώρησε στην πράξη αυτή λόγω κληρονομικών κι άλλων διαφορών που είχε με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του. Η αποκάλυψη της ταυτότητας τόσο του θύτη όσο και του θύματος συγκλόνισε τους κάτοικους του χωριού Χανίων, οι οποίοι αν και γνώριζαν τις κακές σχέσεις των δύο αδερφών, δεν περίμεναν ποτέ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 65χρονος δράστης όσο και ο 70χρονος αδερφός του είχαν εγκαταλείψει πριν αρκετά χρόνια την Κρήτη. Άτομα που τους γνώριζαν ανέφεραν ότι δε ξεχνούσαν τη γενέτειρά τους και επισκέπτονταν το χωριό τους τα καλοκαίρια. Μετά το θάνατο των γονιών τους οι επισκέψεις τους στην Κρήτη μειώθηκαν, ενώ άρχισε να γίνεται γνωστή η κακή σχέση που είχαν κυρίως λόγω των κληρονομικών διαφορών που είχαν.

eviazoom.gr

Be the first to comment!
 
Leave a reply »