«ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ»….. ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ;)

by on 14 August 2015

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», υπογράμμισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας ότι με την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια προστατεύεται η πρώτη κατοικία και δίνεται νέα ευκαιρία στους εμπόρους, καθώς η απαγόρευση επιχειρείν σε όσους εντάσσονται στον πτωχευτικό κώδικα μειώνεται από τα 10 έτη στα 3 έτη. Ακόμη ανακοίνωσε την εκμετάλλευση των 34 δισ. της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. «Απέδιδαν 1,1 εκατ. το χρόνο και ήδη υπολογίζουμε ότι θα αποδίδουν το 5% της αντικειμενικής αξίας της περιουσίας το χρόνο και μάλιστα χωρίς να πουλήσουμε την περιουσία»

Πατριώτες τέλος το μνημόνιο. Αυτή την συμφωνία υπέγραψε ο Πανούλης. Δεν υπέγραψε μνημόνιο !!! Ο κλώνος του Σαμαρά 1000%!!!! Τα ίδια έλεγε και εκείνος !!! Έρχεται αναδιάρθρωση του χρέους μας λέει. Εκεί να δείτε γέλιο. Πανούλη πες μας και ποια εταιρία της Πειραιώς θα αναλάβει το θεάρεστο έργο της εκμετάλλευσης των 34 δισ. της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ντρέπεσαι; Πες μας. Η Pasal; Ρώτησες τα καφενεία της Νέας Υόρκης τι λένε για σένα; Θα μας πεις; Άσε καλύτερα να μεταφέρω εγώ στους lobbystαραδες τι λένε. Όλα στην ώρα τους !!!

Τι είπε ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας; Αυτή την ιδέα έχει για τον εαυτό του. O Δημητράκης Καμμένος.Έξι ώρα το πρωί κατέθετε έγγραφο στη βουλή οτι… ως φυσικό φάρμακο αναγνώρισε τη μαστίχα Χίου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων !!!!!

Ρε έχεις σαλτάρει;

Για το μνημόνιο ήταν η συζήτηση και εσύ μας έλεγες για τσιχλόφουσκες; Βάλτε το video της Βουλής και δείτε το lobbystaραδες μου.

Μεγάλε αντιμνημονιακέ εσύ και ο κλώνος αρχηγός σου θα αντιμετωπίσετε όταν έρθει η ώρα τον Λαό. Και αυτός ξέρει πλέον και γνωρίζει τους παπατζήδες που τον κορόιδευαν για να του κλέψουν ψήφο και μετά να τον πουλήσουν και να βάλουν ταφόπλακα στη χώρα……