ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

by on 18 March 2019

“Παρενέργειες στη ροή των πλειστηριασμών, μειώνοντάς την κατά το ήμισυ, προκαλεί η εκκρεμότητα στην οριστικοποίηση του νέου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας.”

έχουν λέει θορυβηθεί πολύ τα εξαμβλώματα, που βλέπουν την ροή εκπαραθύρωσης των Ελλήνων από τα σπίτια τους να μειώνεται λίγο και ανησυχούν σφόδρα !!!

Ξέρετε γιατί ;;;;

Γιατί “διαπιστώνεται λέει ότι το τελευταίο διάστημα, η ροή των πλειστηριασμών έχει μειωθεί εβδομαδιαίως στους μισούς από τους 900 πλειστηριασμούς που γίνονταν μέχρι πρότινος ανά εβδομάδα από τις τράπεζες !!!!

και η εξέλιξη αυτή παιδιά ……θορυβεί πάρα πολύ τους “θεσμούς”

Αυτά μας  λένε και αναπαράγουν οι παπαγάλοι των εξαμβλωμάτων  στην μεγαλύτερη μπανανία του κόσμου…… και αντί να τους πάρουν με τα καδρόνια, και αυτούς και τους προστάτες τους τραπεζίτες, τους έχουν ακόμα συνομιλητές και απολογείται η κυβέρνηση της καθαρής εξόδου απο τα μνημόνια και του κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη,  ακόμα και για την καθυστέρηση.

Προφανώς ψάχνουν το “χρονικό παράθυρο” που χρειάζονται,  για να περάσουν το νέο κουτσουρεμένο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Αφήνουν τους παπαγάλους να κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται και μάλιστα αδρά, να εκφοβίζουν και να προλειαίνουν την κοινωνία με καθημερινό μασάζ, ώστε να το περάσουν το θέμα όταν θα την βρουν κοιμισμένη και απασχολημένη με άλλα θέματα, η γνωστή τακτική του μασάζ, της παραπλάνησης και της χειραγώγησης…