ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! H ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟY LOBBYSTAS.GR !!!

by on 2 July 2017

Του Νίκου Πάσχου

Διαβάστε την είδηση όπως την μεταφέρει το euro2day με τίτλο «Μήνυμα Μέρκελ προς Ελλάδα για τη στάση απέναντι στην Κίνα». Μετά διαβάστε την ανάλυση – αποκάλυψη του Lobbystas.gr, με τον τίτλο  «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΙΤΑΛΙΔΑ ! ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ … ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ;» που δημοσιεύτηκε στις 15/07/2016.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Μήνυμα Μέρκελ προς Ελλάδα για τη στάση απέναντι στην Κίνα

Το προβληματισμό της για πιέσεις που μπορεί να ασκήσει η Κίνα σε οικονομικά αδύναμες χώρες εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, σε ερώτηση δημοσιογράφου που ανέφερε την Ελλάδα. Η Ε.Ε. «πρέπει να μιλάει με την Κίνα με μία φωνή», είπε.

Έμμεσο μήνυμα προς την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που επιδιώκουν διμερή τόνωση των επενδυτικών και εμπορικών δεσμών τους με την Κίνα έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας πως η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να συνομιλεί με το Πεκίνο ως ένα ενιαίο μπλοκ.

ΕΔΩ η συνέχεια

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΙΤΑΛΙΔΑ ! ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ … ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ;

Ρε μάγκα κοίτα πως παίζεται σήμερα το παιχνίδι…

Έμεινε με το λιμάνι ο κινέζος που θα συρθεί στα πόδια των γερμανών για να του δώσει μερίδιο η Fraport στη Θεσσαλονίκη όπου θα φτιάξει το μεγαλύτερο Cargo της Ευρώπης τσάμπα ! O Γερμανός θα του πει τι να τα κάνω τα φράγκα ρε μαλάκα. Δώσε μου ποσοστό στο λιμάνι να σου δώσω μια γωνία στη Θεσσαλονίκη γιατί όπως είδες η πουτάνα η ιταλίδα στο κλείσε το σπίτι και σου βούτηξε τα τρένα όπως της το είπε ο…. Γερμανός.

Μαλάκα δεν ξέρεις ότι η Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., θυγατρική της μαμάς FS Italiane Holding (κρατική), είναι ένα από τα μεγαλύτερα Joint Venture με τους Γάλλους και τους Γερμανούς; Διαβάζεις τις παπαριές των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που είναι ανίκανοι να πλύνουν και το σώβρακο τους ; Αγόρασαν Ελλάδα όταν οι ίδιοι αποκρατικοποιούν και πουλάνε στην Ιταλία !!!!!!!!!!!!!!!     

ΕΔΩ η συνέχεια