ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ…

by on 18 Μαΐου 2017

Παπα Γιώργη χτύπα δυνατά τις καμπάνες…

Δεν τα έμαθες ;

Ο Σωκράτης θα κόψει όλα τα Payroll τώρα που φεύγει για τα ξένα…

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται το σχέδιο μεταφοράς της έδρας της Intralot στο Λονδίνο, με τον πρόεδρο της εταιρείας Σωκράτη Κόκκαλη να υποστηρίζει σήμερα, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, πως εξετάζεται «το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ελληνικό χρηματιστήριο και αλλαγής της φορολογικής έδρας». Ο κ. Κόκκαλης επιβεβαίωσε πως η διοίκηση της εταιρείας έχει προσλάβει συμβούλους για να διερευνήσει τις επιλογές «καθώς υπάρχουν πολλά φορολογικά και οικονομικά θέματα που πρέπει να εξεταστούν». Ο ίδιος απέδωσε το ενδεχόμενο μεταφοράς έδρας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Intralot στην Ελλάδα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν επιβεβαίωσε, πάντως, πως πιθανή νέα έδρα θα είναι το Λονδίνο, όπως φημολογείται. Όπως είπε, ως ιδανική λύση φαντάζουν τρία χρηματιστήρια: του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ και ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στο τελευταίο. Ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως «πάνω από όλα είμαστε μια ελληνική εταιρεία και δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω σχόλια ότι η Intralot φεύγει από την Ελλάδα». Πρόσθεσε πως παλαιότερα «μας έλεγαν εθνικούς προμηθευτές. Βέβαια, τα ΜΜΕ που μας αποκαλούσαν έτσι είναι υπεύθυνα εν πολλοίς για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας».

Ειδικά για τη λήξη του συμβολαίου του ΟΠΑΠ τον Ιούλιο του 2018, τόνισε πως «δεν υπάρχει προηγούμενο μια ελληνική εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της διεθνώς, τα προϊόντα και η τεχνολογία της οποίας επιλέγονται από χώρες και λοταρίες σε ΗΠΑ, Κορέα και Αυστραλία, στην Ελλάδα να αγνοείται και να επιλέγονται ανταγωνιστές που έχουν πάρει κάποια συμβόλαια σε Εσθονία και Καταλονία». Τέλος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως «δεν έκανε κάτι» στην αγορά στοιχηματισμού παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και επανέλαβε πως επικρατεί «αναρχία» στην αγορά του online στοιχηματισμού.

Euro2day

comments
 
Leave a reply »