ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ χωρίς βιομηχανία σε υποψήφιο ΠΡΟΕΔΡΟ με ΄΄βιομηχανία΄΄

by on 28 February 2014

…..δημιουργικής κερδοφορίας (για τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας του).

Και η ομόθυμη στήριξη-προώθηση της υποψηφιότητας ΦΕΣΣΑ από newmoney/ Πρώτο Θέμα

ΝΕΑ-ΒΗΜΑ/ ΔΟΛ, Στ. Ψυχάρη και λοιπές ΄΄υγιείς βιομηχανικές δυνάμεις΄΄.

 Τον Θεόδωρο ΦΕΣΣΑ προτείνει το Δ.Σ του ΣΕΒ.

     Διαβάζω (*) πως αποφάσεις θα ληφθούν στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. Ρόλος επίτιμου προέδρου για τον Δημήτρη Δασκαλόπουλo

Και, ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων και θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση τον κ. Θεόδωρο Φέσσα για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒ.      Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα προτείνει επίσης να απονεμηθεί στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου και να του ανατεθεί ο τομέας της βιομηχανικής πολιτικής στο πλαίσιο της συσταθείσας, ήδη, Διϋπουργικής Επιτροπής καθώς επίσης και η εκπροσώπηση του ΣΕΒ στην BUSINESSEUROPE από τη θέση του αντιπροέδρου αυτής της οργάνωσης.

καταλαβαίνεις Πάσχο μου, γιατί επέμενα να ασχοληθούμε με το…φαινόμενο ΦΕΣΣΑΣ, επειδή μία από τις καλές πηγές

του lobbystas είχε σωστό inside.

   Σα να λέμε το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανικών, προεξάρχοντος του άνευ βιομηχανίας & επιχείρησης, φιλότεχνου κ.λ.π εσχάτως κοινωνιστή και φιλό-Τσιπραίου κ. Δασκαλόπουλου προτείνει ομόφωνα τον κ. ΦΕΣΣΑ για την ύψιστη θέση.

Αλήθεια μέλη του ΣΕΒ, ενεργοί επιχειρηματίες, βιομήχανοι και άνθρωποι της αγοράς ( που τα τελευταία χρόνια μας ΄΄κάρφωναν΄΄ τον ρόλο του Δημ. Δασκαλόπουλου συμφωνούν με το ΄΄επιχειρείν΄΄ παραγόντων όπως λ.χ. ο κ. ΦΕΣΣΑΣ?

Το ερώτημα κύριοι μου προφανώς ΔΕΝ είναι επί προσωπικού, εάν καταλαβαινόμαστε, αλλά επί της ουσίας και της φιλοσοφίας που ευαγγελίζεται το ΄΄νέο εγχώριο επιχειρείν΄΄ σε αυτόν τον ρημαδότοπο.

    Συνεννοούμεθα, νομίζω.

σ.σ. απόλυτα εύλογη και εύκολα εξηγήσιμη η προώθηση- στήριξη λ.χ. του κ. ΦΕΣΣΑ από συγκροτήματα & συμφέροντα, όπως αυτά που τελευταία έκαναν ΄΄σημαία΄΄ την υποψηφιότητα του.

Πλέον είμαι απόλυτα πεπεισμένος lobbystaράδες μου,

Πως τα καλύτερα ΕΧΟΥΝ έρθει.

 – ο λουμπινιάρης.-

 Είμαι σίγουρος ότι η Task Force δεν θα είναι αντίθετη με την τοποθέτηση του Herr Fesas…