ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ … χάθηκα.

by on 17 January 2014

Αποστόλη έπαθα μεγάλη πλάκα. Τι να σου πω. Δυο μέρες έχω να κοιμηθώ. Κυνηγάω ένα ρεπορτάζ σε μια έρευνα που κάνω και να μου βγήκες σφήνα. Είναι όπως όταν ήμασταν πιτσιρικάδες. Μας άρεσε η Βασούλα η ξανθούλα, αλλά τελικά τα φτιάχναμε με την Μαιρούλα την μελαχρινούλα.

Πάνω στην έρευνα μου πέφτω στην Karpathia Ltd. Α λέω είναι του Βακάκη. Η γνωστή ιστορία από πέρσι με το εταιρικό ομόλογο. Ιδιοκτήτης εμφανίζεται ο Απόστολος Βακάκης με διεύθυνση Θανοπούλου 2 & Ξενίας στην Κηφισιά. Ίδρυση 21 Φεβρουαρίου 2007. Ψάχνω την διεύθυνση της Karpathia Ltd και βλέπω ότι είναι η Christabel Corporate Services Limited, Christabel House 118 Αγίας Φυλάξεως 3087 Λεμεσό Κύπρος. Στην ίδια διεύθυνση έχουν «έδρα» καμιά 500αρια άλλες off shore. Ιδιοκτήτης της Karpathia Ltd που με τη σειρά της έχει ιδιοκτήτη τον Βακάκη εμφανίζονται και η Eurotrade Directors Ltd και Integritty Directors Ltd.

Στις δυο εταιρίες συνιδιοκτήτες παντρεύονται επάνω τους από καμιά 200 με 300 άλλες εταιρίες είτε ως ιδιοκτήτες των παραπάνω (Eurotrade Directors Ltd και Integritty Directors Ltd)  είτε ως θυγατρικές με ειδικού σκοπού,Trust,Nominees, Asset Management  και πάει λέγοντας εταιρίες.

Και το απλό ερώτημα που προκύπτει. Όλοι αυτοί μοιράστηκαν τα εκατομμύρια κέρδη από την αγοροπωλησία του ομολόγου; Πολύς κόσμος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ … χάθηκα.