ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ Α.Ε….

by on 19 November 2019

Αποστόλη ωρέ Αποστόλη με πήρε τηλ ο «δικός μου» από τον Παναμά και με… ερωτάει τι γίνεται με την ονομαστικοποίηση των μετοχών στις Α.Ε. Θέλει να μάθει την διαδικασία, τις προθεσμίες και τις λεπτομέρειες που προβλέπει ο Ν. 4548/2018….

Του είπα ότι εγώ ξέρω μόνο αυτά που λέει ο νόμος και ότι για περισσότερες (και με λεπτομέρειες) πληροφορίες, θα έπρεπε να πάρει εσένα τηλέφωνο.  

Του έδωσα το τηλέφωνο σου και μου είπε γιατί να ενοχλήσουμε τον κύριο Βακάκη ;

Δεν υπάρχει άλλος να μας πει ;

Του εξήγησα λοιπόν ότι ο Απόστολος-Ευάγγελος Βακάκης, παρ’ ότι ο ίδιος δεν κατέχει μετοχές της εταιρίας Jumbo,  κατέχει όμως έμμεσα ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου, μέσω του Ιδρύματος “KARPATHIA FOUNDATION”, το οποίο έχει τον έλεγχο της μετόχου εταιρίας “TANOCERIAN MARITIME S.A.“Το Ίδρυμα έχει έδρα τον Παναμά με διαχειριστές στην Ιρλανδία.

Η TANOCERIAN MARITIME S.A και αυτή Παναμέζικη έχει αντικατασταθεί από την TANOCERIAN MARITIME S.A με άλλη όμως έδρα !

Εν πάση περιπτώσει να μην σε κουράζω άλλο και επειδή εσύ γνωρίζεις πως θα γίνει η  ονομαστικοποίηση των μετοχών στο Παναμέζικο Ίδρυμα με διαχειριστές στην Ιρλανδία Κύπρο κ.τ.λ αν σε πάρει τηλ πες του, γιατί τον ενοχλεί η μισή Ελλάδα που διαθέτει Παναμέζικες εταιρίες…

Υ.Γ. Σε παραδέχτηκα (και σου βγάζω το καπέλο) όταν διάβασα ότι η Jumbo προωθεί νέο μοντέλο logistics. Είσαι μεγάλος γάτος!! Κατάλαβα ότι μελέτησες πολύ καλά τα ρεπορτάζ του lobbystas. Για αυτό και εγώ θα σε ανεβάσω… level  

Συνεχίζεται…