ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΕΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ! Η ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ! ΜΕΓΑΛΟ COME BACK ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ…

by on 30 November 2016

Τα πάνω κάτω έφερε η κίνηση του Μιχάλη Σάλλα να επενδύσει και ουσιαστικά να ηγηθεί στην Παγκρήτια Τράπεζα. Πηγή κοντά στον βετεράνο τραπεζίτη μας μετέφερε ότι το ΤΣΜΕΔΕ θα αποεπενδύσει από την Αττικής, καταγράφοντας ζημίες εκατομμυρίων, για να τοποθετήσει και νέα κεφάλαια μαζί με τα εναπομείναντα στο δυνατό χαρτί που λέγεται Μιχάλης Σάλλας. Υπολογίζεται ότι θα φτάσει να κατέχει κοντά στο 40% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας !

Οι διεργασίες όμως που δρομολογήθηκαν μετά την κίνηση ματ από τον στρατηγό φαίνεται να δημιουργούν νέο status για το ελληνικό banking. Δυο μεγάλα ονόματα έρχονται να προστεθούν στο βαρύ πυροβολικό των ελληνικών συνεταιριστικών τραπεζών.    

Πάντα με πληροφορίες από το περιβάλλον Σάλλα, η Λούκα Κατσέλη αναλαμβάνει την διοίκηση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, με όχημα επενδυτικό fund του Λονδίνου. Λέγεται ότι πρόκειται για μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή με καταγωγή από την Ήπειρο.  

Μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί όμως η πληροφορία ότι θα ζήσουμε το μεγάλο COME BACK ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ !

Στόχος η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ !

Λεπτομέρειες τις επόμενες ώρες με την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ.

Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί ότι όλα αυτά έχουν και την πολιτική βούληση κατεύθυνση αλλά και την σφραγίδα του  αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Δραγασάκη, ο οποίος έχει αναφέρει σε προγενέστερο χρόνο στην ανάγκη δημιουργίας ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος και καλώντας κάποιους να πάρουν απόφαση ότι «το χρηματοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα θα ανοίξει και θα έρθει πιο κοντά στις κοινωνικές ανάγκες». Η φιλία ετών μεταξύ των συντοπιτών, Μιχάλη και Ιωάννη, απέφερε καρπούς.