ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόνος αβάσταχτος, ανείπωτος, για τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργο Τζέιμς Τσούνη. Εισέρχεται στο Δ.Σ της Eurobank ;;;

by on 8 December 2022

Στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», παρέστησαν, αρχιερείς, πολιτικοί, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων, των τοπικών αρχών, καθώς και ο Αμερικανός Πρέσβης.

Με έκπληξη οι παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι ενδυματολογικά ο Αμερικανός Πρέσβης ήταν σαν να πήγαινε σε κηδεία !

Δεν ήταν μόνο η γκριζόμαυρη γραβάτα με το μαύρο κοστούμι αλλά και το πονεμένο… χαμόγελο που έκρυβε τον πόνο και τον καημό του, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Ψάξαμε να βρούμε τις πταίει για τις μαύρες πλερέζες του Γιώργη. Μάλιστα θα μπορούσε να παρεξηγηθεί και να συνδυαστεί με την εκδήλωση !

Τελικά άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει μας ενημέρωσε ότι ο Γιώργης τραβάει μεγάλα ζόρια.

Κάθεται μέχρι αργά στο γραφείο του παρακολουθώντας με αγωνία το Αμερικάνικο Χρηματιστήριο.

Ο Γιώργης είναι μέλος του Δ.Σ της Signature Bank. Λέγεται ότι κατέχει και μεγάλο αριθμό μετοχών.

Δυστυχώς σε καθημερινή βάση η μετοχή…. γκρεμίζεται.

Στις 7 του Γενάρη του τρέχοντος η μετοχή κατέγραφε τα υψηλά ζωής στα 365,71 δολ.

Χθες η μετοχή έκλεισε στα…116,99 δολ !

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθείς οι ζημίες είναι καράβια ολόκληρα γιομάτα με εκατομμύρια δολάρια.

Όπως μας πληροφόρησε άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει, ο Γιώργης είναι ανοιχτός στην τράπεζα, καθώς μεγάλο μέρος από το πακέτο των μετοχών που κατέχει είναι αγορασμένο με μετοχοδάνειο με κάλυμμα τις μετοχές και τώρα καλείται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψει την ζημιά από την πτώση.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο ίδιος πολύ σύντομα θα υποβάλει την παραίτηση του από το Δ.Σ όπου οι πιέσεις το τελευταίο διάστημα είναι ασφυκτικές.

“Στο Κολωνάκι ακούγεται έντονα ότι μετά την παραίτηση του από την Signature θα εισέλθει στο Δ.Σ της Eurobank” μας αποκάλυψε ο άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει…

Συνεχίζεται