Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ.

by on 6 Ιανουαρίου 2014

Μα κανείς να μην ξέρει ποιοι είναι ο Dr Νικολινάκος, η κόρη του κ. Αχιλλέα, ο υπόδικος Σμυρλιάδης και ο Τσιάκας;

Lobbystas τι γίνεται;

Ελληνική δοξασία (αρχαίας καταγωγής) «δαιμόνιων» που σύμφωνα με σύγχρονη δοξασία εμφανίζονται κατά το Δωδεκαήμερο 25 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία τις μέρες αυτές τα «νερά είναι αβάφτιστα» και οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη για να πειράξουν τους ανθρώπους και να τους ανακατέψουν τα σπίτια, διότι είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια. Αυτοί ζουν στον κάτω κόσμο και τρέφονται με φίδια, σκουλίκια, κτλ

Στις 17 Δεκεμβρίου το Lobbystas.gr απεκάλυπτε το στόρι του κ.  Δημητριάδη Γρηγόρη-Αλέξανδρου του Σπυρίδωνα και ποιος είναι ο προαναφερόμενος κύριος, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. 

Σύμφωνα με σύγχρονη δοξασία οι καλικάντζαροι εμφανίζονται κατά το Δωδεκαήμερο 25 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου. Και πραγματικά ο χορός των καλικαντζάρων ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου.

Ελεύθερος Τύπος και Antinews (ΣαμαροΦαηλοΧρυσανθικα μέσα «ενημέρωσης») έλεγαν:

Δεν παραλείπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στηλιτεύει στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις την πελατειακή λογική και τη ρουσφετολογική νοοτροπία που «έριξε έξω» το Δημόσιο. Κι όμως, ο ίδιος φέρεται, σύμφωνα με επώνυμες αναφορές, να έχει διορίσει τον ανιψιό του ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό του γραφείο και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Αν μεν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι ο εν λόγω υπουργός κοροϊδεύει κατάμουτρα την κοινωνία. Αν δεν ισχύει και πρόκειται για συνωνυμία, σημαίνει απλώς ότι δεν μπήκε στον κόπο να το διαψεύσει γιατί δεν αισθάνεται την ανάγκη να δίνει αναφορά στην κοινωνία…

Ο χορός των καλικαντζάρων συνεχίστηκε από το

Το ΧΩΝΙ – Η Κυριακάτικη Αντι-Μνημονιακή Εφημερίδα.

Λίγα 24ωρα μετά πρώτη σελίδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ο διορισμός στο γραφείο του Κυριάκου.

Ήθελαν να έχουν την αποκλειστικότητα στο χορό των καλικαντζάρων. Ακολούθησε το 95% του διαδικτύου που έκανε αναπαραγωγή στη μεγάλη επιτυχία.

Τα άλλα καλικαντζαράκια. Το δωδεκαήμερο του χορού των καλικαντζάρων τέλειωσε με τον Αγιασμό των υδάτων και με την

Το ΧΩΝΙ – Η Κυριακάτικη Αντι-Μνημονιακή Εφημερίδα

να μας ενημερώνει πως Τσιµουδιά από τον «αόρατο» σύµβουλο και ανιψιό του Κυριάκου Για δεύτερη βδοµάδα δεν τον βρίσκουµε στο γραφείο του. Το ΧΩΝΙ επικοινώνησε πολλές φορές µε το υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης, αλλά ο 35χρονος Γρηγόρης ∆ηµητριάδης παραµένει άφαντος…

Καμία Καλικαντζαρίνα, κανένας από τους Καλισπούδηδες, κανένας «κωλοβελόνης»  (αρχηγός των καλικάντζαρων στην παλιά Αθήνα) που έκλεψαν το ρεπορτάζ του Lobbystas.gr, δεν μπόρεσε να διαβάσει ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.  Έμειναν στον διορισμό του ανιψιού γιατί αυτό τους ΤΑΙΣΕ το Lobbystas.gr. Ύμνους στο COPY PASTE και στη μαλακία που σας δέρνει.  

Ειδικότερα τα στοιχεία στο ρεπορτάζ έλεγαν:

•       Στις 20-6-2012 δημοσιεύετε σε ΦΕΚ (4), η σύσταση της εταιρείας  LINK2U CREDIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ» και διακριτικός τίτλος «LINK2U CREDIT Α.Ε.».

Σκοπός της   εταιρείας  είναι ή έναντι αμοιβής εκτέλεσης όλων των πράξεων και ενεργειών για την εξώδικη ενημέρωση οφειλετών σχετικά με ληξιπρόθεσμες και απαιτητές χρηματικές οφειλές τους έναντι δανειστών.

Η έδρα της εταιρείας είναι στο  Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Χατζηαντωνίου αρ. 14.

Το  Δ.Σ. της εταιρείας αποτελείται από τους Τσιάκα Δημήτριο, Φλώρου Καρολίνα και Σμυρλιάδη Χαράλαμπο.

•       Στο ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 8797/22-8-2012 (5) αναφέρετε πως μοναδικός μέτοχος της LINK2U CREDIT ΑΕ είναι η εταιρεία LINK 2U Α.Ε.

Στο ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 12458/2-11-2012 (6) αναφέρετε τροποποίηση των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας το οποίο αποτελείται από τους, Τσιάκα Δημήτριο, Δημητριάδη Γρηγόρη-Αλέξανδρο και Νικολινάκο Νικόλαο.

Δηλαδή ο κ. Δημητριάδης Γρηγόρης-Αλέξανδρος είναι μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ.  της πιστοποιημένης (7) εισπρακτικής εταιρείας LINK2U CREDIT ΑΕ.

•       Στις 7-8-2013 (8) με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη διορίζεται, με αναδρομική μάλιστα ισχύ από τις 26-6-2013,  σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Υπουργού ο Δημητριάδης Γρηγόριος-Αλέξανδρος, με ΑΔΤ Χ 661508. Δηλαδή είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό της προαναφερόμενης εισπρακτικής εταιρείας.

Ο ανιψιός λοιπόν Lobbystaραδες μου στο γραφείο του Κυριάκου, είναι ο συνέταιρος της κόρης, του κ Αχιλλέα Φλώρου πρόεδρου της ENERGA. Η Καρολίνα. Είναι συνέταιρος με τον κ. Δημήτριο Τσιάκα CRM & Sales Operations Manager στην ENERGA Power Trading S.A. Από το Δεκέμβριο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2012

(Head of :

– Telesales Operations

– Customer Service Operations

– Debt Collection & Credit Management Operations

– Contract Management Operations)

Το 2006 έχει περάσει και από τον Θανάση. Μια είναι η Altec.

Είναι συνέταιρος του υπόδικου Σμυρλιάδη Χαράλαμπο εκπρόσωπο της Energa – Hellas Power.  

Είναι συνέταιρος με τον κ. Ν. Νικολινάκο νομικό εκπρόσωπο του fund Worldwide Energy Limited ο «νέος μέτοχος» των δύο εταιρειών (Energa και Hellas Power)

Κυριάκο από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα απαντήσεις στο Lobbystas.gr. Μετά των χορό των καλικαντζάρων ήρθε η ώρα. Καλή χρονιά …  

To be continued

Υ.Γ 1. Τα καλύτερα έρχονται. Για το Lobbystas.gr Νίκος Πάσχος.

Υ.Γ 2. Καλέ μου φίλε είμαι σίγουρος ότι αν καθόμαστε μαζί σε «καλή» ροτόντα θα τους ξετινάζαμε την Banka. Σου εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη. Να είσαι καλά.

Υ.Γ 3. Αδελφούλη στη πόκα όταν μπλοφάρει ο άλλος οι άλλοι γελάνε; Κανόνισε παγωμένη Stella Artois μέσα στην εβδομάδα. Να ξεπουλήσω δυο Καρέλια στα 195; Θα μας φτάσουν;

Be the first to comment!
 
Leave a reply »