ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 750 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΕΙ Η ELDORADO ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 !!!

by on 19 September 2018

Στις 15 Σεπ 2015 έκλεινα την δημοσιογραφική μου έρευνα με τα παρακάτω:

…Ενώ λοιπόν η εταιρία πρέπει να ζητήσει από τους μετόχους της να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να ρίξουν ατελείωτα εκατομμύρια στην αύξηση, ενώ η εταιρία πάει κατά διαόλου μπαίνει μέσα δλδ αλλά οι τραπεζίτες μοιράζουν αφειδώς τα εκατομμύρια που έχει χρεωθεί ο μαλάκας ο φορολογούμενος, έρχονται οι μαφιόζοι του Μαξίμου ως από μηχανής θεός και τους ξελασπώνει στο και πέντε !!! Αν δεν εγίνετο η ανάκληση η Ελληνική Χρυσός θα έσκαγε κανόνι τεράστιο ! Τώρα το μόνο που απομένει είναι η επόμενη κυβέρνηση να αποζημιώσει με εκατομμύρια την εταιρία όπως λένε οι ρήτρες. Ποιες ρήτρες;…

Χθες έσκασε η είδηση για την αποζημίωση 750 εκατ. Ευρώ που διεκδικεί η Eldorado Gold Corporation από το ελληνικό Δημόσιο.

Όπως ακριβώς είχα επισημάνει το 2015 !

Οι μαφιόζοι του Μαξίμου το είχαν στήσει απο το 2015 !

Πλήρωνε μαλάκα !

…Αποζημίωση 750 εκατ. ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο διεκδικεί η Eldorado Gold Corporation μέσω της θυγατρικής της Hellas Gold SA, η οποία υπέβαλε αίτηση πληρωμής προς την Ελληνική Δημοκρατία.

Η αίτηση ζητά την καταβολή περίπου 750 εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές που υπέστη η Εταιρεία λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αδειών για το έργο στις Σκουριές, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη.

Σε δήλωσή του, ο George Burns, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, αναφέρει ότι η αίτηση αποτελεί μία «προσπάθεια καλής πίστης για επίλυση του θέματος με το Ελληνικό Δημόσιο» καθώς σχετίζεται με δαπάνες που προκύπτουν από καθυστερήσεις αδειοδότησης στο έργο στις Σκουριές. Με την εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης για την υπεύθυνη ανάπτυξη των Σκουριών. Ελπίζουμε ότι το θέμα αυτό μπορεί να επιλυθεί με φιλικό τρόπο χωρίς να χρειαστεί να μπει στο δρόμο της διαιτησίας»….

ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ !!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!