ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!

by on 22 September 2015

Του Νίκου Πάσχου

Όταν έγραψα για τον Παύλο ενεργοποιήθηκαν θεοί και δαίμονες, επί γης και επί του σύμπαντος ! Το ίδιο συνέβη ακριβώς όταν συνέχισα την έρευνα για την μεγάλη παρέα της Ελβετίας. Είχε προηγηθεί η ίδια συμπεριφορά, για τα όσα έχω αποκαλύψει για την λίστα Λαγκαρντ. Δυστυχώς εγκλωβισμένος – στην παντοδύναμη μαφία των τραπεζιτών, πολιτικών, εφοπλιστών, επιχειρηματιών και δικαστικών μαζί, που ενεργοποιούσαν άμεσα συγκεκριμένα media, βάζοντας πληρωμένους ιπποκόμους με τον μανδύα του δημοσιογράφου, να “τσιμπάνε” τα ρεπορτάζ και την έρευνα μου και να την παρουσιάζουν κατ εντολή της μαφίας, όπως θέλουν αυτοί, αποπροσανατολίζοντας όλους και κλέβοντας με πλάγιο και πονηρό τρόπο την πατρότητα των δημοσιευμάτων του lobbystas – δεν έχω παρά να παίζω το παιχνιδάκι της γάτας και του ποντικιού, ώστε να συνεχίζω την έρευνα και ταυτόχρονα να αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο τα μέλη της μεγάλης μαφίας του τόπου…...

Ήταν ο επικεφαλής της υπερ-πλουσίων πελατών στην UBS. Ήταν έμπιστος και δεξί χέρι του διευθύνοντος συμβούλου της UBS !!! Ταυτόχρονα οι προϊστάμενοι των τμημάτων Asset Management και της Επενδυτικής Τραπεζικής «ραπορτάρισαν» (και του ετοίμαζαν και τον πρωινό καφέ) στον μεγάλο κυρίαρχο του παιχνιδιού. Τον Παύλο. Τα κουτσομπολιά στη Γενεύη λένε πολλά για το πώς μεταπήδησε από την Morgan Stanley, όπου ήταν ήδη κορυφαίο στέλεχος στην UBS. Για μένα δεν έχουν ουσία. Έχει ουσία αλλού !  Άλλη μέρα όμως μάγκες μου. Η καριέρα του ήταν ούτος ή άλλως ανοδική.

Ο Sergio ήταν μαζί με τον Edoardo στη Merrill Lynch. Πριν αναλάβει διευθύνων στην UBS, (ο Sergio) ήταν αφεντικό στην UniCredit μαζί με τον Edoardo. Τα μεγάλα πακέτα της Ιταλικής μαφίας.

Μιλάμε για μαγαζάαααααααααααααρα η UBS στη Γενεύη.

Το δίδυμο Sergio – Παύλος με βραχίονα τον Edoardo και θυγατρικές της UBS

ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ !!!

Όλα τα πακέτα της Ελληνικής !!!!!!!! και μερικά της Ιταλικής μαφίας!

Πολιτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες (και λοιποί) με ότι μαύρο και κλεμμένο χρήμα κατείχαν, το ακούμπαγαν στον Παύλο. Trust, αμοιβαία, off shore, Foundation και private accounts δισεκατομμυρίων. Συμμετοχές, μετοχές, χρυσός, διαμάντια αμερικανικά ομόλογα όλα………. made in Greece και laundering in swiss bank accounts που μπορεί να καταλήγουν και στο Hong Kong.

Sal. Oppenheim

To 1789 στη πόλη της Βόννης ο Salomon Oppenheim ιδρύει την τράπεζα όπου δίνει και το όνομα του. Το 1798, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Κολωνία. Το 1828, ο Salomon εγκατέλειψε τούτο τον μάταιο κόσμο και η σύζυγός του Τερέζ ανέλαβε τη διεύθυνση της τράπεζας με τους δύο γιους τους, τον Simon και τον Αβραάμ. Μέσα από το γάμο του Αβραάμ Oppenheim με την Σαρλότ Beyfus το 1834, η οικογένεια συνδέθηκε στενά με την εξέχουσα οικογένεια Rothschild.  Προσωπικά όσο και στις επιχειρήσεις. (Beyfus Rothschild σόι)

Ο Σταύρος δούλεψε as Vice President at Merrill Lynch Bank in London and Zurich. Μετά έγινε Director-Head of international private banking at National Bank of Greece, based in Athens and London και μετά ανέλαβε Managing Director and Head of private banking activities for Greece and Turkey στην Sal Oppenheim.

Το 2010 στο πολύ ξαφνικό (γιατί άραγε;) ήρθε η Deutsche Bank και εξαγόρασε την φημισμένη Sal. Oppenheim.

Στην Ελβετία το μαγαζί είναι γωνία. (Sal. Oppenheim)  Σαν αυτό του Παπασπύρου στο Σύνταγμα. Ποιος Παπασπύρου; Τα σημερινά McDonalds.

Ο Σταύρος έχει δικούς του πελάτες. Εκλεκτούς. Πως το λέει; Οι φίλοι μας φέρνουν πιο κοντά; Τώρα έγιναν φίλοι λόγο πελατείας, δεν το ξέρω. Υπάρχει όμως μαγαζί ενδιάμεσο που οι δυο καλοί φίλοι, ο Σταύρος και ο Παύλος είναι «συνεταίροι» δλδ, έχουν πολλούς πελάτες έλληνες. Πολιτικούς, εφοπλιστές, επιχειρηματίες (και λοιπούς). Το μαγαζί είναι της UBS; Της Deutsche; Rothschild; Ποιος να ξέρει ε; Έχει βέβαια και θυγατρικές. Ο Σταύρος έφυγε από την ελβετική Sal. Oppenheim το 2013. Άρα; Που καταλήγουμε πατριώτη; Προς τα πού «κλείνει» εκείνο το μαγαζάκι που είναι μαζί Παύλος και Σταύρος;

Κατά τα λοιπά εδώ στο eladistan διοργανώνονται ΣΥΡΙΖΑΙικες εκδρομούλες στο Παρίσι, με εισαγγελείς, για να έχουν θέματα να γράψουν οι ΣΥΡΙΖΑΙικες και οι αντιμνημονιακές και καλά φυλλάδες για να μας πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Ε ρε κούνια που σας κούναγε

ΠΑΥΛΟ, ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !!!!

ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ. ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ. ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΒΑΖΑΚΙ !!! ΤΡΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣ.

ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!!

Ξέρω ότι τώρα μετά το ρεπορτάζ περιμένετε να σας πω τα δικά μου και να αρχίσω τα μπινελίκια. Για τα σκουλήκια και τα βρώμικα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις έρευνες και τα ρεπορτάζ του lobbystas.

Έκπληξη !!!

Δεν θα το κάνω !!!  

(Κανείς σας δεν γνωρίζει ότι ο Παύλος είναι Γερμανός υπήκοος. Τώρα που το μάθατε…..)

Υ.Γ. Παραγγείλτε πάνες. Πολλές κούτες. Για ενήλικους έτσι;

To Be Continued…….