ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ –ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΕΣ OFFSHORE ΤΟΥ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ή Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ;;;

by on 13 February 2020

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αν ήταν ! κάτι δεν θα πήγαινε καλά στην μπανανία της νοτιοανατολικής μεσογείου…

Ενδεικτικά θα σας δώσω τα στοιχεία σε μια από τις πολυάριθμες εταιρίες σε φορολογικούς παραδείσους που διατηρεί και λειτουργεί μέχρι και σήμερα ο νεκρός Ανδρέας Βγενόπουλος.    

Νεκρός για τις ελληνικές αρχές όταν για τις υπόλοιπες αρχές σε όλο τον πλανήτη υφίσταται και λειτουργεί τις επιχειρήσεις του. Επιχειρήσεις που εκτός όλων των άλλων διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό που διακινούνται χρήματα από τις εταιρικές δραστηριότητες.

Ενεργές εταιρίες, όχι θυρίδας ή κέλυφος

Η  MIDDLEAST MARITIME S.A. ιδρύθηκε στις 13 Μαρτίου 1984 στο Παναμά. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν και παραμένει έως και σήμερα διευθυντής και αντιπρόεδρος με πρόεδρο τον στενό του συνεργάτη στο δικηγορικό του γραφείο Νίκο Δαμίγο.     

Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στα 10.000 δολ

Η τελευταία ενημέρωση στο δημόσιο αρχείο του Παναμά που έγινε τον Ιανουάριο του 2019

Latest Events

1984-03-13 – 2019-01-24

Addition of officer ANDREAS VGENOPOULOS, tesorero

1984-03-13 – 2019-01-24

Addition of officer ANDREAS VGENOPOULOS, vicepresidente

1984-03-13 – 2019-01-24

Addition of officer NIKOS DAMIGOS, president

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε συνεχίζετε κανονικά η λειτουργιά του νομικού προσώπου.  

Και βέβαια αν αυτό φαντάζει γεγονός απίστευτο στον πολιτισμένο κόσμο αλλά φυσιολογικό στην μπανανία τότε η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο φανταστική !! προς απογοήτευση των ευρωμαλακηδων αυτής της μπανανίας που θα τρέξουν να που ότι δεν χρειάζεται το φυσικό πρόσωπο και η υπογραφή του στα… τεκταινόμενα μιας offshore…

Συνεχίζεται