ΑΛΚΗΣΤΗ (Σεβαστή Αττικιουζέλ) «ΔΟΞΑ ΤΩ ΓΙΑΡΑΜΠΗ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ…….. ΣΩΘΕΙ Η HEAVEN….

by on 29 August 2015

«Αύριο κανονικά. Θα τραγουδήσω ως υπουργός στον Μαραθώνα». Η κα Πρωτοψάλτη είπε ακόμα: «Με τα τουριστικά έχω μεγάλη οικειότητα γιατί δούλευα σε τουριστικό γραφείο πολλά χρόνια αγαπώ τους τουρίστες, αγαπώ την Ελλάδα, ούτως ή άλλως η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου» Μίλησε και για το βαρύ πρόγραμμα των εμφανίσεων που είναι προγραμματισμένο ήδη και πως δεν μπορεί να το ακυρώσει.

Από το γραφείο τρεχάλα στην συναυλία…

Η κατάσταση της δισκογραφικής εταιρίας – με την οποία έχει συμβόλαιο και που της κανονίζει τις εμφανίσεις της, από το…….. μία βραδιά στον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ…….  μέχρι το Ηρώδειο και την Νέα Υόρκη – είναι όχι χάλια, αλλά μαύρα χάλια !!! Τώρα όμως θα βοηθήσει η Αττικιουζέλ, να μαζευτεί κανά ψιλό γιατί η Heaven, όχι μόνο δεν έχει μια, αλλά πρέπει να βρει φραγκάκια, γιατί έχει φάει τα ίδια τα κεφάλαια της λόγο ζημιών εκατομμυρίων και ταυτόχρονα να ξεπληρώσει τα εκατομμύρια στους τραπεζίτες που χρωστά !

Ειδικότερα

Το σύνολο της καθαρής θέσης για το 2010 στα – 1.087.173 ευρώ. Για το 2011 στα – 1.671.821 ευρώ. Για το 2012 στα – 2.589.826 ευρώ. Δλδ από το καλό στο….. καλύτερο. Οι ορκωτοί σημειώνουν με έμφαση πρέπει να ρίξετε κάνα ψιλό γιατί kaput δεν έχει σάλιο το μαγαζί. Το μετοχικό κεφάλαιο ήταν κάποτε 60.000 ευρώ !!!! Το 2011. Μετά έγινε 516.000 αλλά μάλλον και αυτό ήταν κάποτε. Βλέπεις η ζημιές εκατομμύρια.

Στους τραπεζίτες δεν χρωστά πολλά. Μόνο 5.189.745 ευρώ για τη χρήση 2012. Από 3.721.092 το 2011. Ε να μην έχει πάρει και άλλα φραγκάκια  για κεφάλαιο κίνησης μέχρι σήμερα λέω εγώ;  

Τρεχάτε μελλοθάνατοι πατριώτες να δείτε την υπουργό στις συναυλίες της. Να μαζευτούν παράδες γιατί η Heaven είναι……… η δισκογραφική εταιρία του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ, του μεγαλύτερου παγκοσμίως ελληνικού Ομίλου media και entertainment !!!! Έτσι λένε οι φαληρημένοι !!!  

Τρεχάτε μελλοθάνατοι πατριώτες που φορτωθήκατε άλλα 25 διςάκια (συν τα καλά του μνημονίου έτσι;) Με τι λεφτά θα γυρίσει τα δάνεια της η Heaven για τα επόμενα 30 χρόνια (εκτός αν βαρέσει κανόνι και σβηστούν, γιατί περιουσιακά στοιχεία είναι κάτι άγραφα cd στις αποθήκες), αν δεν έχουμε ένα σωστό σταθερό και δυναμικό τραπεζικό σύστημα ε;

Τρεχάτε μελλοθάνατοι πατριώτες να πληρώσετε φόρους και τραπεζίτες. Για το καλό του τόπου ε …

Μόλις γυρίσετε από τις συναυλίες…….. θα σας πω πως έχουν παρθεί τα δάνεια από τους τραπεζίτες……