ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΣΑΤΕ (?), ΧΑΣΑΜΕ (εμείς οι μ@λ@κες ποπολάροι).

by on 7 August 2014

Με επουσιώδεις αλλαγές και 1-2 μικρό αλλαγούλες ψηφίστηκε (φυσικά με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) η σκανδαλώδης (ν) τροπολογία που παραχωρεί ΓΗΝ και ΥΔΩΡ στους MEGAλοκαναλάρχες και αλλάζει άρδην το mediaκό τοπίο. Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, ζήτησε την απόσυρση της (ν) τροπολογίας, τα δημοσιογραφικά Σωματεία κινητοποιήθηκαν, κήρυξαν 24ωρη απεργία ΑΛΛΑ η κατάπτυστη ρύθμιση ψηφίστηκε, πέρασε.

Εν τοις πράγμασι, που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος μπάρμπας μου- αρχαιοελληνιστής κατά συνείδηση- σύσσωμη η αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δυνάμεις ΔΕΝ κατάφεραν να εμποδίσουν την υπέρ- ψήφιση της (ν) τροπολογίας.

Εύηχες οι αντιπολιτευτικές κορώνες του συμπαθούς Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Και γνωρίζει πολύ καλά, πως εάν περάσει (αλήθεια αυτό το μεθοδευόμενο…έγκλημα, πως θα το εμποδίσει η Κουμουνδούρου) και το ΄΄κούρεμα΄΄ των δανειακών υποχρεώσεων κυρίως των ΔΟΛ- ΠΗΓΑΣΟΥ σε συνδυασμό με του MEGAλου Καναλιού το Σύστημα θα έχει ΄΄καθαρίσει΄΄ για τη συνέχεια.

Γνωρίζει πολύ καλά, πως ένα αναγεννημένο δανειακά Σύστημα θα το βρει απέναντι του, ισχυρότερο απ΄ ότι σήμερα, εάν και όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Φανταστείτε έναν ΣΥΡΙΖΑ ΄΄δέσμιο΄΄  του Συστήματος να προσπαθεί να αποτρέψει το σενάριο ενός …διαλείμματος κυβέρνησης και εναλλαγής στην εξουσία.

Δυστυχώς κατ΄  αρχήν για το πόπολο, για όλους εμάς, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ των ΣαμαροΒενιζέλων κατήγαγε την ίσως σημαντικότερη νίκη της, μεγαλύτερης σημασίας και από το αποτέλεσμα των ευρω-εκλογών του Μαίου.

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση σύσσωμη ΔΕΝ κατάφερε να αποτρέψει τη ευκαιρία χρηματοδοτικής αναστήλωσης- διάσωσης του πιο σάπιου ιστού, που εκτράφηκε στα τελευταία χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Μαγκιά των ΣαμαροΒενιζέλων, μαγκιά των ΨυχαροΜπομπολόΒαρδινογιάννηδων, μαγκιά του Συστήματος.

 …ως λουμπινιάρης οφείλω να βγάλω το καπέλο μου στο Σύστημα της αρχί-διαπλοκής.

 Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ χάσατε (?), χάσαμε (εμείς οι μ@λ@κες ποπολάροι).