ΑΛΕΞΗ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΙΤΙΣΣΑ…

by on 15 February 2017

….Η αγροτιά στηρίζει την αλλαγή. ΑΛΕΞΗ δώσε πόνο στους Πασοκους Πασοκους κουτοπονηρους και εκβιαστές ψηφοφορους της μεταπολιτευσης. Ήσουν η τελευταία ελπίδα των μεταπολιτευτικών Ορκ με δικαιωμα ψήφου. Γουστάρω να ακούω απο τους πρασινομπλεροζ Πασοκους Πασοκους οτι απογοητευτηκαν απο το Ρουβικωνακι.

Έζησα την απόλυτη απόλαυση το ΣΚ στην επαρχία οταν ξάδελφος Πασοκος μεγαλοαγρότης που με τις επιδοτήσεις απο τα μαϊμού ελαιόδεντρα ειχε αγοράσει τα τελευταία 20 χρονια 3 διαμερίσματα, 2 καταστήματα δυο Mercedes και ενα Cherokee του ήρθε το ειδοποιητήριο για τον ΕΦΚΑ και έπαθε εγκεφαλικό. Θυμήθηκα το καλοκαιρι του 2014 οταν έτρεχε απο καφενείο σε καφενείο κραδαίνοντας το ειδοποιητήριο του ΕΝΦΙΑ και ορκιζόταν αιώνια πίστη στους Μογγόλους του τσιρκου. Ηταν απίστευτη η απόλαυση να βλεπεις στο πρόσωπο αυτού του ορίτζιναλ κοπρίτη, επαγγελματία Έλληνα ψηφοφόρου την απόγνωση οτι εξαντλήθηκαν οι σωτήρες της μεταπολιτευσης.

Του χτυπαγα  φιλικά την πλάτη να ηρεμήσει ενω εσφιγγα τα δόντια να μην ξεσπάσω σε νευρικό γελιο.

Άντε ΑΛΕΞΗ, η ουρά εχει μείνει: μειωση του αφορολόγητου, ομαδικές απολυσεις και μειωση των συντάξεων. Ο Κουλης πρεπει να σου ανάβει μια λαμπάδα καθε μερα στην Παναγια την Ρουβικωνιτισσα…

Το παραπάνω είναι σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του Κ. Στούπα στο Capital (ΕΔΩ)