ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ …

by on 18 January 2014

Χτες στη βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γύρισε όλο το παιχνίδι δείχνοντας στο σύστημα ότι τα καλύτερα …. έρχονται. Μίλησε για το καρτέλ της εξουσίας. Τους τραπεζίτες και τους διαπλεκόμενους. Τα δάνεια τους που πληρώνει ένας ολόκληρος λαός. Η ταραχή του συστήματος, φάνηκε άμεσα από το πρωτοσέλιδο του κ. Γιώργου σήμερα στο Έθνος ( Σύγκρουση για το μέλλον των τραπεζών) μέχρι το  «Η σκοταδιστική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τις τράπεζες πλήττει την προοπτική ανάκτησης των 44 δισ. – Όλη η αλήθεια για το banking» στο στασίδι των τραπεζιτών, το Bankingnews (γεια σου φίλε Πετράν με τα ωραία σου). Μίλησε για τις διοικήσεις που «πτώχευσαν» τις τράπεζες και τώρα παραμένουν ισχυρότερες στο τιμόνι με τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων. Μίλησε για την Eurobank και το σκάνδαλο που θα διαπραχτεί με την επικείμενη ΑΜΚ, αναγκάζοντας τον Στουρνάρα να σιγοψιθυρίσει ότι δεν θα αλλάξει το “σχέδιο” των warrants. Είπε και άλλα δίνοντας το μήνυμα στο καρτέλ ότι γνωρίζει και έχει καταλάβει, τι ακριβώς έχει συμβεί και τι έχει παιχτεί εις βάρος ενός λαού. Εκεί είναι και το μεγάλο μυστικό. Δεν υπάρχει ψηφοφόρος μικρός – μεγάλος, αριστερός- δεξιός, που θα αρνηθεί την εξουσία, σε αυτόν που γνωρίζει και έχει καταλάβει πλέον ποιοι είναι αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την καταστροφή του τόπου. Ο μάγκας σηκώνει το λάβαρο απέναντι σε αυτούς. Και ο λαός θα τον ακολουθήσει. Όσο θα περνά ο χρόνος και η πείνα θα μεγαλώνει τόσο θα μεγαλώνει και η δεξαμενή του Αλέξη.

Θα έχουμε το χρόνο να πούμε πολλά και ακόμα περισσότερα. Έτσι και αλλιώς το σύστημα έχει αρχίσει και την κάνει σιγά σιγά. Ο ένας λέει ότι θα είναι το πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ο άλλος κουνάει μαντήλια και πάει λέγοντας.

Με την ευκαιρία ήθελα να υπενθυμίσω στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει κάνα τσιμάνι να ψάξει την μεγάλη απάτη της Eurobank με την Εθνική. Αλέξη άκου τι σου λέω. Η απορρόφηση των μετοχών του Λάτση εν όψει ενός deal που δεν έγινε ποτέ. Το Lobbystas.gr θα προβεί σε αποκαλύψεις. Εκμεταλλεύσου το.

Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται.