ΑΛΕΞΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η ALPHA ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

by on 31 January 2014

Μαθαίνω, πως η Alpha Bank έδωσε 70.000 ευρώ διαφήμιση στο ΄΄ανύπαρκτο΄΄ site της Εφημερίδας των Συντακτών με προξενητή- απ΄ ότι μου ψιθύρισαν- τον χαμαιλέοντα και ΄΄αριστερό΄΄ παντός καιρού Τάσο Παπά. Γνωστός και προβεβλημένος ο Τ.Π κουμπάρος του Θ. Ρουσόπουλου  και συν-οργανοπαίχτη του γενικού διευθυντή της Alpha Bank, Γ. Αρώνη.

 Ο τελευταίος έδινε αφειδώς διαφημίσεις χιλιάδων ευρώ και στα έντυπα του Αντ. Δελλατόλα.

Γιατί αναφέρομαι τόσο λεπτομερώς και ονομαστικώς; μα γιατί ψυλιάζομαι, πως έτσι η Alpha Bank (και όχι μόνο) επιχειρεί να ΄΄αγοράσει΄΄ ασυλία από το ΄πολιτικό σύστημα του επερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ. Για ποιό λόγο, θα μου πείτε. Μήπως για να πέσουν οι τόνοι και να περιοριστούν οι επερωτήσεις για τα θαλασσοδάνεια εν προκειμένω στην Alpha Bank; Λέω τώρα εγώ…

 Η τράπεζα των Σωκ. Κόκκαλη, της Siemens, του Alter, του ΔΟΛ. Και εάν δεν με απατά η μνήμη μου η ΄΄αριστερή΄΄ Εφ.τ.Συν δεν ήταν αυτή, που είχε κάνει κεντρικό κομμάτι ( το υπέγραφε ο Μπ. Αγρολάμπος) κατά της Emma Delta ( πως δεν πληρούσε τα κριτήρια για τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ, προφανώς κάνοντας πλάτες στον Σωκράτη).

Θεωρώ την συγκεκριμένη περίπτωση ενδεικτική- αν και μικρότατη- του πως παιζόταν και επιχειρείται να παιχτεί πλέον το παιχνίδι. Πιάνουν πολλοί, βλέπετε, στασίδι για τον επερχόμενο ΣΥΡΙΖΑ.

Σ.Σ. να υποθέσω, πως εκεί στην Κουμουνδούρου δεν γνωρίζουν πολλά από τα παιχνίδια, που παίζονται στο όνομα τους, πίσω από την πλάτη τους και από ΄΄αριστερούς΄΄ μεσολαβητές.

Έτσι θέλω να πιστεύω…

ο λουμπινιάρης.-