ΑΙΔώΣ.

by on 23 July 2014

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση -εντός της κυβέρνησης και στην τοπική αυτοδιοίκηση- ότι η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί έστειλε χτες μέσω ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι «η χώρα θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει».

«Οι απολύσεις του 2013 και του 2014 είναι ανειλημμένη δέσμευση. Η Ιστορία λέει ότι όσες φορές προσπαθήσαμε να αναδιαπραγματευτούμε και επιχειρήσαμε να θέσουμε τέτοια θέματα στην τρόικα σπάσαμε τα μούτρα μας (…). Πήραμε δώρο το ΕΕΤΗΔΕ όταν επιχειρήσαμε στο παρελθόν να ανατρέψουμε δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει» ανέφερε με νόημα.

Η κυβέρνηση είναι ενιαία, και πρέπει ο κάθε υπουργός να ξεφεύγει από τον παράδεισο του δικού του υπουργείου και να βλέπει το μεγάλο στόχο είπε ακόμη, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις που θέτει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος για αξιολόγηση και απολύσεις.

«Η εφαρμογή των νόμων δεν είναι εθελοντική, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η αξιολόγηση θα προχωρήσει και η σχετική διάταξη έχει ψηφιστεί με νόμο από τη Βουλή», διεμήνυσε.

αυτά λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά πως φαίνεται η ζωή του έχει δώσει απλόχερα το δικαίωμα να εκστομεί αυτές τις…μεγαλοστομίες.

Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και  ο κάθε γόνος αυτού του Συστήματος- κυρίως υπαίτιου για την κατάντια του τόπου) δικαιούται δια να ομιλεί από τη στιγμή που ένα μέλος της ΄΄αγίας΄΄ Οικογένειας έχει την δυνατότητα να διορίζεται στον…ιδιωτικό ΟΠΑΠ και να του ανατίθεται ο νευραλγικός τομέας της Επικοινωνίας.

Η εφαρμογή των νόμων δεν είναι εθελοντική διαμηνύει ο άτεγκτος κ. Μητσοτάκης, με την Αλεξία Μπακογιάννη διορισμένη από την αρχή του χρόνου στον ΟΠΑΠ.

σ.σ. το δήγμα αφορά τον οποιονδήποτε εξακολουθεί να μην έχει συναίσθηση του τι έχει διαδραματισθεί σε αυτή την χώρα. Στην θέση του Κυρ. Μητσοτάκη, της Αλεξίας Μπακογιάννη πάμπολλες οι περιπτώσεις, δυστυχώς.

Οχι ο lobbystas δεν έπαθε κάτι προσωπικό ξαφνικά- μεσ΄στο κατακαλόκαιρο με τον υπουργό Δημ. Διοίκησης ή με την καλλίπυγο κ. Μπακογιάννη. 

Αλλά, νισάφι πια ρε ΄΄γαλαζοαίματοι΄΄ …