ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ …. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ! (ή πως το καρτέλ ξεφορτώνεται όλες τις αποθήκες του)

by on 5 November 2014

Για αυτό δεν θέλω να πηγαίνω σε εκείνο το μέντιουμ από το Θιβέτ. Τα βλέπει όλα. Όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερα, τόσο πλησιάσει και το .. χαντάκι. Αυτά έχει το επάγγελμα. Που λες αδελφούλη, κοίτα τι είδε μέσα στη γιάλα. Όλα σου λέω τα είδε …

Μετά τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, την ειδική στολή Stealth για να είμαι αόρατος και την κατάλληλη στιγμή που ο δορυφόρος είχε σκοτεινή γωνία κατηφόρισα το σοκάκι. Μια πουτάνα γάτα πετάχτηκε δίπλα μου. Χέστηκα πάνω μου. Πάει. Μας έφαγαν λέω μπαμπέσικα. Μετά όταν συνήρθα κατάλαβα ότι οι γάτες είναι νηστικές .. και ίσιωσα.    

Το ραντεβού έγινε πολύ νωρίς

“Επειδή αυτό το χειμώνα θα σφίξουν πολύ τα κωλομέρια και η φτώχεια θα πάει σύννεφο είπαμε να βρούμε λύσεις από νωρίς. Και επειδή εσύ έχεις σφιξίματα μεγάλα που παίρνουν και δημοσιότητα, θα βοηθηθούμε όλοι μαζί. Τι καρτέλ είμαστε; Για πείτε ρε παιδιά τι κόλπο θα στήσουμε;”   

“Κοίτα εσύ θα μπεις μπροστά. Εμείς θα σου δώσουμε όλο το στοκ. Ότι έχουμε στις αποθήκες. Χονδρική και ένα 3% θέλουμε. Καλό δεν είναι; Θα ξεφορτώσουμε όλοι μαζί. Εσύ θα φτιάξεις και την εικόνα σου, που υποφέρει και μετά θα κερδίσεις και εσύ, μαζί με μας, με τις καινούργιες παραγγελίες. Όλες θα είναι με το πετρέλαιο 40% πιο κάτω !!! Α που είσαι. Θα πληρώσεις και τον ντελάλη όμως έτσι; Ρε παιδιά σας αγαπώ πολύ. Τι ωραία ιδέα είναι αυτή; Ο μάλακας πως δεν το σκέφτηκα; Μέσα ρε παλικάρια.”

“Δεν πιστεύω εκείνο το arxidi, το κωλόπαιδο,  να αρχίσει να ψάχνει τις αποθήκες μου, αν εγώ μπορώ να έχω τόσο μεγάλο στοκ, ώστε να δικαιολογώ τις προσφορές μου……”

Ποιος τον γαμεί ρε, τον lobbysta….

Συνεχίζεται…