ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ. ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ BARBADOS !!!

by on 30 April 2014

Εγώ ξενυχτώ και εσύ ροχαλίζεις; Ξύπνα. Πετάμε για Barbados. Δεν τα έμαθες; Ο ειδικός θεσμικός επενδυτής που έριξε την 50αρα στην Eurobank, η Brookfield International Bank Inc, έχει έδρα τα Νησιά Barbados. Δραστηριοποιείται στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το΄πιασες ε; Θα περάσουμε φίνα σου λέω. Είναι τρέλα η Καραϊβική τέτοια εποχή.

Μικροί γραφικοί κολπίσκοι με καταπράσινα νερά, μεγάλες κατάλευκες παραλίες από ψιλή άμμο, γαλάζιος ωκεανός και τυρκουάζ νερά, τροπική βλάστηση και καταπράσινα τοπία, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, καλά εστιατόρια, γήπεδα γκόλφ, πειρατικά πλοία για βόλτες γύρω από το νησί, ύφαλοι και κοράλλια για καταδύσεις. Τι άλλο θες;  Στα Μπαρμπάντος αδελφούλη συνδυάζεις τις τέλειες διακοπές με επιλογή για ησυχία και απόλυτη ηρεμία στα μαγευτικά τοπία του νησιού και μαζί την έντονη διασκέδαση και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας στα πάμπολα κλάμπ και μπαράκια. Δεν χρειαζόμαστε βίζα, ούτε εμβόλια. Θα φορτώσουμε δολλάρια από εδώ και εκεί θα τα αλλάξουμε με δολλάριο Μπαρμπάντος (1$= 1.98 BBD) Σωστός; Όταν στις Μπαρμπάντος είναι 10:00 π.μ στην Ελλάδα είναι περίπου 16:00 το μεσημέρι. Άρα την ώρα που θα ξυπνάμε θα βλέπουμε το κλείσιμο της μαρκέτας. Άκου που σου λέω. Μπορεί να συναντήσουμε και τον θεσμικό επενδυτή που συμμετείχε στην ΑΜΚ της Eurobank. Έχω άκρη σου λέω.

Να ξέρεις ότι τα Μπαρμπάντος δεν συνεργάζονται με τις ελληνικές φορολογικές αρχές. Θα ανοίξουμε και δυο off shore και είμαστε κομπλαδούρα. Ξέρεις πως φεύγουν τα εμβάσματα από Λονδίνο στα Μπαρμπάντος; Αέρα. Φύγαμε σου λέω …