ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ

by on 20 Νοεμβρίου 2017

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι στα Μισίρια Ρεθύμνου εκεί όπου ένας 28χρονος άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με  μαχαίρι τον 21χρονο αδελφό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος κλειδώθηκε σε μία αποθήκη του σπιτιού με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να σπάνε την πόρτα, να μπαίνουν μέσα και να τον βρίσκουν σε κωματώδη κατάσταση. 

Τα αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι ενώ ο 28χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης: Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 28χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »