ΑΑΑΑΑ…. ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

by on 17 Αύγουστος 2016

ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ Ο EUCLID ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ 5% ;;; έλεγε το lobbystas στις 3 Ιουλίου. Ταχύτατα ήρθε η απάντηση. Μωρέ μπράβο αντανακλαστικά ο Μητσάρας.

Τα καλύτερα όμως έρχονται !

Συνεχίζεται…

Στην επαναγορά 11.303.031 μετοχών που κατέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προβεί η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης Aegean Marine Petroleum Network Inc όπως ανακοινώθηκε σήμερα σύμφωνα με το Reuters.

Την επαναγορά ενέκρινε ανεξάρτητη επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ενώ το συνολικό ύψος της αντιπροσωπεύει περίπου το 22% των υφιστάμενων μετοχών της Aegean.

Η επαναγορά αναμένεται να γίνει άμεσα, ενώ ο κ. Μελισσανίδης θα αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής εταιρικής ανάπτυξης της Aegean και θα συνεχίσει στην εταιρεία ως σύμβουλος προκειμένου να προσφέρει καθοδήγηση στο μανατζμεντ και να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους όρους η εταιρεία θα επαναγοράσει τις μετοχές στην τιμή των 8,81 δολ. ανά μετοχή, με βάση την τιμή κλεισίματος της 16ης Αυγούστου, δηλαδή συνολικά θα καταβάλει στον κ. Μελισσανίδη για τις μετοχές του το ποσό των 99.579.703,11 δολαρίων.

capital

comments
 
Leave a reply »