Έρευνα του lobbystas στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Viva που διατηρεί 51 καταστήματα στα Εμιράτα: Πόσα προϊόντα είναι από Ελλάδα ;

by on 27 May 2022

Η εμιρατινή αλυσίδα σουπερμάρκετ Viva διατηρεί 51 καταστήματα στα Εμιράτα του Dubai, της Sharjah και του Ajman και είναι θυγατρική του μεγάλου ομίλου λιανικής Landmark Group, ινδικών συμφερόντων. Η Landmark έχει έδρα το Ντουμπάι και είναι ηγέτης της Μέσης Ανατολής στο λιανικό εμπόριο. Ο όμιλος ασχολείται με το λιανικό εμπόριο ενδυμάτων, υποδημάτων, ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, οικιακής βελτίωσης και βρεφικών προϊόντων την φιλοξενία και την αναψυχή, την υγειονομική περίθαλψη και τη διαχείριση εμπορικών κέντρων. Εκτός από την Μέση Ανατολή έχει παρουσία στην Αφρική και την Ινδία. Εκτός από τα VIVA που θεωρείται κορυφαίο έχει και τα SPAR.

H έρευνα είναι απλή. Σε κάθε προϊόν τους βάζουν την σημαία της χώρας προέλευσης. Σας αφήνω να μετρήσετε πόσα προϊόντα είναι από Ελλάδα για να… γελάσετε ! Το φυλλάδιο είναι ενημερωμένο (25 May – 31 May 2022)

ΕΔΩ το λινκ. Καλή διασκέδαση !

Landmarkgroup